PartnerekKépekReferenciákTevékenységeinkTe-Sec CreditCéginfó 
 

Tevékenységeink

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a Te-Sec Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Kft-t.

Jelenleg négy olyan veszélyeztetett terület van Magyarországon, ahol fontos lehet a személy-, és vagyonvédelemmel, illetve ehhez kapcsolódó eszközös biztonságtechnikával foglalkozó cégek alkalmazása:

  • Az egyik legnagyobb felelősséget igénylő terület a fegyveres szolgálat, amely legtöbbször személyvédelemnél, illetve pénz-, vagy értékszállításnál kerül előtérbe. Ennél a szolgáltatásnál elsődleges szempont a megbízhatóság, a jogszabályi előírások/korlátozások ismerete és a kiváló fizikai és szellemi kondíció.
  • A másik - nem kevésbé fontos terület - a vagyonvédelem. Sajnálatos módon egyre inkább szükség van vagyontárgyaink és egyéb értékeink védelmére, mivel az ezek ellen irányuló bűncselekmények száma évről-évre növekszik. Ezen a területen telephelyek esetén a kutyás (és/vagy fegyveres) őrzés, az irodaházaknál a magasabb képzettség (pl. nyelvtudás, figyelőrendszer működtetése) kerül előtérbe.
  • Nagyobb létszámot és komoly eszközös felszereltséget igényel a rendezvénybiztosítás. Az elsődleges cél a zenei-, sport-, kulturális és egyéb nagy tömegeket vonzó események zavartalan lebonyolításának elősegítése. Legtöbbször ezen a területen dolgozók feladatköre speciálisan összetett (információnyújtás, személyvédelem, beléptetés, nagyobb látogatói tömegmozgás irányítása stb.), ezért a megbízhatóság mellett a jó kommunikációs készség is előtérbe kerül. Nagyon fontos a csapat összeszokottsága és a részfeladatokat ellátó egységek munkájának összehangolása vezető koordinátorok segítségével.
  • Végül az eszközös védelem, amely raktárak, irodák, telephelyek védelmére, állagának megőrzésére irányul. Fontos szempont a naprakészség, a technikai védelmi/riasztó rendszerek tervezésének, kiépítésének, üzemeltetésének pontos ismerete. Ez legtöbbször kiegészül élőerős védelemmel is, vagy ellenőrző járőr szolgálattal.
A felsorolt négy alaptevékenység mellett egy új ágazat is előtérbe került. Ez egy perszonális, bizalmi szolgáltatás, amely speciálisan a személyes-, vagy céges ügyintézés sajnálatos velejárójaként jelentkezik. Ebben a körben felmerülő problémák megoldása inkább már egy speciális nyomozati, érdekvédelmi munka, a bevezetőben ismertetett személy és vagyonvédelmi tevékenységgel szemben.

Az ez irányú megbízatásokat - a feladat kényes volta miatt - egy különálló csapat végzi:


Részletes leírás  

A Te-Sec Kft a biztonsági szolgáltatás területén 10 évre visszamenő tapasztalattal rendelkezik. A cég szervezeti felépítésénél törekedtünk a német minta követésére. Ez egyrészt vezetői oldalról azt jelenti, hogy a szakmai munka specializálódik, külön-külön felelőse van az egyes területeknek.
A felsorolt szolgáltatások más-más felkészültséget kívánnak, ezért fontos, hogy a területi vezetők maximálisan érvényesíteni tudják a megrendelő elvárásait.

Az alkalmazásban álló vagy szerződéssel dolgozó biztonsági őrök oldaláról pedig továbbképzési lehetőséget biztosít, amely szakmai jellegű, vagy nyelvi továbbképzés lehet.
Azoknak kínáljuk ezt fel, akik olyan területen dolgoznak (pl. irodaház, szálloda, rendezvénybiztosítás), ahol ez követelmény.

Ennek keretében azonban időről-időre számot kell adniuk a munkatársaknak a megszerzett ismeretekről. Kiemelten vonatkozik ez a szakmai továbbképzésben részesülőkre, mivel az érvényben lévő - biztonsági őrökre vonatkozó - szabályozók folyamatosan módosulnak.

Külön figyelmet fordítunk a jogszabályok változásaira, melyekről a Kft jogtanácsadója nyújt folyamatos tájékoztatást. A biztonsági őr hivatás megköveteli a megfelelő fizikai kondíciót, ezért meghatározott rendszerességgel szakmai gyakorlati kiképzést tartunk, ami magába foglalja az önvédelmi gyakorlatok mellett a speciális rendvédelmi ismereteket is.

Azokon a területeken dolgozókat (pl. személyvédelem), ahol kiemelt elvárások vannak, külön szakmai tanfolyamon képeztetjük tovább.
 
   

Copyright © 2006-2009 Te-Sec Security Hungary